ASRock A320M-HDV R4.0 BIOS Güncelleme

BalikŞuşişi

Kilopat
Makaleler
1
Anakartım ASRock A320M-HDV R4.0. İşlemcim Ryzen 2500X. İşlemciyi undervoltlamak istediğim için BIOS'u açtığımda voltaj kısmını göremedim. Çünkü yoktu. Ben de eski sürüm BIOS'dur diye düşündüm ve BIOS güncellemeliyim dedim. Ancak BIOS 3.70 versiyonunu indirecekken bir uyarı gördüm "ASRock BIOS'unuzu eğer Pinnacle, Raven, Summit veya Bristol Ridge CPU kullanıyorsanız güncellemeyi tavsiye etmez." Ryzen 2500X'de Pinnacle olduğu için güncellememek ve güncellemek arasında kaldım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Anakartım ASRock A320M-HDV R4.0. İşlemcim Ryzen 2500X. İşlemciyi undervoltlamak istediğim için BIOS'u açtığımda voltaj kısmını göremedim. Çünkü yoktu. Ben de eski sürüm BIOS'dur diye düşündüm ve BIOS güncellemeliyim dedim. Ancak BIOS 3.70 versiyonunu indirecekken bir uyarı gördüm "ASRock BIOS'unuzu eğer Pinnacle, Raven, Summit veya Bristol Ridge CPU kullanıyorsanız güncellemeyi tavsiye etmez." Ryzen 2500X'de Pinnacle olduğu için güncellememek ve güncellemek arasında kaldım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam sizi bu konuda dedim.

Kasa hava alacak yeri yok. Bundan dolayı ısınıyor. Yan camı açarak deneyin.

Hocam sizi bu konuda dedim.

Kasa hava alacak yeri yok. Bundan dolayı ısınıyor. Yan camı açarak deneyin.
Çok az etki ediyor size yazmayı unutmuşum üzgünüm. Dar bir alanda duruyor kasam bu yüzden gerçekten az hava alabiliyor. Ben de farklı yöntemler denemek istemiştim.

Çok az etki ediyor size yazmayı unutmuşum üzgünüm. Dar bir alanda duruyor kasam bu yüzden gerçekten az hava alabiliyor. Ben de farklı yöntemler denemek istemiştim.

Hocam undovorlt yaparak performans azalacağını biliyorsundur. Ondan dolayı kasa yan cami aç dedim ve bir de hava alacak yeri koyun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı