ASRock A320M-HDV R4.0 ses kartı çalışmıyor

amaterasux

Centipat
3 gün önce toplamış olduğum fiyat/performans odaklı bilgisayarıma ASRock A320M-HDV R4.0 Aldım. Bilgisayarımdaki her şey güzel çalışıyor fakat Ön ve Arka jak panellerim maalesef aygıt tanımlamıyor görmüyor. Gerekli driverları gerek kendi sitesinden, gerek ise anakart kutusunun içinde çıkan programları HDD'ye atıp yapmayı denedim. Fakat hiçbir şekilde etkileşim alamıyorum kulaklığımda sorunu aradım fakat gayet çalışıyor diğer bilgisayarımda laptopumda. Ben bu sorunu çözmek için ne yapabilirim 2 gündür araştırıyorum fakat bir bilgi edinebilmiş değilim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarına baktınmı ? Aynı anakarttan elimde var ses çıkışları bozuldu servise gönderdim yenisi geldi. O anakartı tekrar satışa sunmuş olmasınlar 😁

Bios ayarlarına baktınmı ? Aynı anakarttan elimde var ses çıkışları bozuldu servise gönderdim yenisi geldi. O anakartı tekrar satışa sunmuş olmasınlar 😁
Hocam Bios ayarlarında enabled olarak gözüküyor disabled yaptıktan sonra tekrardan enabled yaptım pek birşey fark etmedi bios updatesini dün denedim ama hala olmadı elimde kaldı böyle ne yapacağımı bilmiyorum

Konuyla ilgili bilgi verir misiniz, ne yapmamız gerekiyor? Aynı sorun bende de var.
Hocam Bios ayarlarında enabled olarak gözüküyor disabled yaptıktan sonra tekrardan enabled yaptım pek birşey fark etmedi bios updatesini dün denedim ama hala olmadı elimde kaldı böyle ne yapacağımı bilmiyorum
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum cozebildinizmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı