ASRock A320M-HDV R4.0 için yeni nesil ekran kartı önerisi

Yer
Malatya
Anakartım ASRock A320M-HDV R4.0. Bir tık eski yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Şu an AMD Ryzen 5 5600, RTX 2060 Super ve 32 GB 3000MHz RAM var sistemde. Ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ama 2 sene önce anakartın zor dayandığını, zayıf olduğunu ve bir an önce değiştirmem gerektiği söylenmişti. Anakartı şu anlık değiştirmek istemiyorum. Eğer yeni nesil bir ekran kartı alırsam rahat çalışmaya devam eder mi? Aynı zamanda önerdiğiniz bir kart var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı olarak NVIDIA alacaksam RTX 3070 ve üstü almayı planlıyorum. AMD modelleri hakkında pek bilgim yok, Intel Arc ilgimi çekti fakat AMD işlemciyle birlikte iyi çalışır mı bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Her türlü öneriye açığım.

Merhaba konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Yılbaşında ekran kartını değiştirmeye karar verdim 2060S'imi satıp üzerine biraz para ekleyip iyi bir şey almak istiyorum. Birkaç kişiye danıştım RX 7700 XT'yi sordum alma darboğaz yapar dediler, 4060'ı sordum darboğaz olabilir dediler, 3070 sordum o kadar iyi değil değiştirmeye değmez dediler. Ne yapacağımı şaşırdım, birkaçı işlemci kaynaklı darboğaz diyor diğerleri anakart kaynaklı. Sizler ne önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Yılbaşında ekran kartını değiştirmeye karar verdim 2060S'imi satıp üzerine biraz para ekleyip iyi bir şey almak istiyorum. Birkaç kişiye danıştım RX 7700 XT'yi sordum alma darboğaz yapar dediler, 4060'ı sordum darboğaz olabilir dediler, 3070 sordum o kadar iyi değil değiştirmeye değmez dediler. Ne yapacağımı şaşırdım, birkaçı işlemci kaynaklı darboğaz diyor diğerleri anakart kaynaklı. Sizler ne önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.
Darboğaz falan takılma hiç bise olmaz, işlemcin iyi 4070 bile takarsın o sisteme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı