ASRock A320M-HDVR4 nasıldır?

Bütçemi aşıyor ama. Tavsiyeniz varmı 600 TL'ye kadar?
Tabii, MSI A520M PRO AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
bu iki anakartı da önerebilirim buradaki b450 bütçeniz için uygun olacaktır a520 ise biraz daha iyi olacaktır sizler için tabii yine de tercih sizlerindir.
Vatan PC bu konularda daha iyi sanırım. Peki Teknobiyotik nasıldır? Bana daha samimi geldi Amd Ryzen 3600x alıcam ordan ve en uygun fiyat orda şuan.
Vatan, teknobiyotik, hepsiburada, incehesap... gibi bir çok alışveriş sitesinden alış veriş yaptım tamamen güvenilirdir.

Son düzenleme:
Teknobiyotik yavaştı diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin. Onun dışında bir sorunu yok.
Şuan en yoğunu trendyol, bana göre ortalama sürede ulaştırıyor. Eğer beklemek istemezseniz vatandan da aynı ürünleri alabilirsiniz ancak bazı ürünlerde fiyat farkı çok fazla oluyor.

Şuan en yoğunu trendyol, bana göre ortalama sürede ulaştırıyor. Eğer beklemek istemezseniz vatandan da aynı ürünleri alabilirsiniz ancak bazı ürünlerde fiyat farkı çok fazla oluyor.
Şuan aslında işlemci Teknobiyotikten geleceği için ana kartı ve Rami de ordan almak istiyordum ama özellikle Ram ler orda daha pahalı geldi bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı