radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.469 Çözümler 28 20 Ekim 2023 #1 ASRock A320M anakartımda Wake on LAN özelliğini açmak istiyorum ancak bulamadım. İnternette “Advanced” sekmesinde olduğu yazıyordu ancak yok. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2023
ASRock A320M anakartımda Wake on LAN özelliğini açmak istiyorum ancak bulamadım. İnternette “Advanced” sekmesinde olduğu yazıyordu ancak yok.
Çözüm Mithat Berhan 20 Ekim 2023 Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı?
Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 20 Ekim 2023 #2 Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı?
KS KS radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.469 Çözümler 28 20 Ekim 2023 #3 Mithat Berhan dedi: Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... ErP ayarı ile alakalıymış hocam. ErP ayarını kapattığımda WOL seçeneği çiktı. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Advanced altında hangi menüler var? Ayrıca ErP ayarını açtınız mi? Ek olarak anakartın WOL desteği var mı diye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... ErP ayarı ile alakalıymış hocam. ErP ayarını kapattığımda WOL seçeneği çiktı.