ASRock A620M nasıldır?

DalenS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, pek bilgim olmadığı için açıyorum konuyu. Ucuza AM5 soketi olan bir anakart arıyordum ve başlığa yazdığım anakartın fiyatı gayet iyi fakat performansının nasıl olduğunu bilmiyorum.

Merhaba, pek bilgim olmadığı için açıyorum konuyu. Ucuza AM5 soketi olan bir anakart arıyordum ve başlığa yazdığım anakartın fiyatı gayet iyi fakat performansının nasıl olduğunu bilmiyorum.

ASRock fena marka değil ama attığım MSI, en ucuz AM5 soket, A620 chipset. ASRock en ucuz değil.

ASRock fena marka değil ama attığım MSI, en ucuz AM5 soket, A620 chipset. ASRock en ucuz değil.

Hocam o kartın incelemeleri pek iyi değil diye gördüm. Anakartı ne hızlı ne yavaş yapar pek bilgim yok fakat F/P olması iyi olur. Benim gösterdiğim kötü mü F/P konusunda?

Son düzenleme:
Merhaba hocam asrock a620m kullanıyorum sinerjiden söylediğim hazır sistemde geldi rtx 4060ti ve ryzen 5 7500f ile kullanıyorum. Gayet güzel bir kart fakat anakart overclocklanabilir olsa bile hiç önermem çünkü çok az ısı bloğu var anakartta. F/P bir anakarttır, Corsair Vengeance 16GB DDR5 5200MHz ile kullanıyorum yeni açtım sistemi görünürde bir sorun yok tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı