ASRock AB350M BIOS Güncellemesinde "NO IMAGE FILE DETECTED" Hatası

TevfikYaz

Centipat
Anakartım ASRock AB350M. Aldığım SSD bilgisayarım açılırken anakart logosu ekranında takılı kaldığı için BIOS'u güncellemeye karar verdim. Yaklaşık 1 yıl önceki sürüm yüklü. YouTube'dan da araştırdım lakin FAT 32 olan USB'ye BIOS güncellemesini yüklüyorum. BIOS menüsünde de manuel olarak güncellemeye çalıştığımda NO IMAGE FILE DETECTED hatası veriyor. USB'yi 2.0 portuna takmayı denedim. Farklı 2 USB ile de güncellemeyi denedim fakat sonuç aynı.

Anakartım ASRock AB350M. Aldığım SSD bilgisayarım açılırken anakart logosu ekranında takılı kaldığı için BIOS'u güncellemeye karar verdim. Yaklaşık 1 yıl önceki sürüm yüklü. YouTube'dan da araştırdım lakin FAT 32 olan USB'ye BIOS güncellemesini yüklüyorum. BIOS menüsünde de manuel olarak güncellemeye çalıştığımda NO IMAGE FILE DETECTED hatası veriyor. USB'yi 2.0 portuna takmayı denedim. Farklı 2 USB ile de güncellemeyi denedim fakat sonuç aynı.
Bu sayfadaki BİOS'u indirip ve WinRAR'dan çıkarıp USB belleğin ana dizinine atacaksın. Daha sonra BİOS'a girip güncelle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı