ASRock AB350M sistem RAM güncellemesi

Salmanskt

Megapat
Hepinize merhaba arkadaşlar. 2017 yılının temmuz ayında toplamış olduğum sistemimi yavaş yavaş ve parça parça güncellemekteyim.

Sistemim hakkında bilgi:
Anakart: ASRock AB350M.
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX580 4 GB.
RAM: Team t-Force 8 GB 2666 MHz.
Işlemci: Ryzen 5 1600 1. nesil.

Ekran kartımı bugün itibarıyla Sapphire Pulse RX 5700XT modeli ile güncellenmiş bulunmaktayım. 1 hafta içinde de RAM yükseltmesi yapacağım. Bu güncellemeyi Kingston HyperX Predator serisinden 16 GB(2x8) HX430C15PB3K2/16 kodlu RAM'i ile yapmayı planlıyorum. Anakartımın sitesinden baktığımda bu RAM'i 2933 MHz'de desteklediğini gördüm. Soruma gelecek olursam; bu RAM normal şartlarda XMP modunda 3000 MHz'de CL 15 değerinde çalışıyor. Fakat benim anakartımda 2933'te çalışacağı için CL değeri 15 mi olur yoksa standart değeri olan 17 mi olur? Ve sizin önerebileceğiniz anakartıma uygun RAM var mıdır? Bütçem 700TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 serisi için uyum gelir mi bilmem ama gelirse iyi olabilir nede olsa anakartı 3900X ile test edenler var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı