ASRock AB350M sistemde BIOS güncellemesi yaptıktan sonra sistem açılmıyor

sheny

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
gtx 1050ti
Anakart
asrock ab350m
İşlemci
ryzen 5 5500
Merhaba BIOS güncellemesi yaparken bilgisayarım kapandı ve Power tuşuna bastığım zaman bilgisayar açılıp 3 4 saniye sonra kapanıp döngüye girmeye başladı. Anakartım ASRock AB350M. Anakartımı servise gönderemiyorum ve Dual BIOS gibi özellikler bulundurmuyan bir anakart. Bazı kişiler sanırım çözüm bulabilmiş ama ben 2 haftadır hiçbir şekilde bilgisayarıma erişim sağlayamıyorum ve sorunu çözemiyorum konu hakkında detaylı bilgiye sahip olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellenirklen müdahale ettiysen büyük bir hata yapmışsın demektir.
Bilgisayara bağlı ne var ise sök. Güç kablosu usb vs. BIOS pilini'de çıkart ve 15 dakika bekle ve sonra geri tak. Sistemi aç ve BIOS'a girmeyi dene. Eğer açılmaz veya BIOS'a dahi giremiyorsan anakart maalesef gitmiş demektir. Servise yolla ve BIOS'u tekrar yazsınlar yada anakart değişsinler.

BIOS güncellenirklen müdahale ettiysen büyük bir hata yapmışsın demektir.
Bilgisayara bağlı ne var ise sök. Güç kablosu USB vs. BIOS Pilini'de çıkart ve 15 dakika bekle ve sonra geri tak. Sistemi aç ve BIOS'a girmeyi dene. Eğer açılmaz veya BIOS'a dahi giremiyorsan anakart maalesef gitmiş demektir. Servise yolla ve BIOS'u tekrar yazsınlar ya da anakart değişsinler.

Geçen bilgisayarı tanıdık bilgisayarcıya verdim adama bugün gittim dedim ki abi eğer olmuyorsa direk anakart değişelim 0 anakart tak neyse parası verelim dedim işte yok RAM'lere kısa devre yaptırmış olabilirsin falan filan dedi saydırdı yine bir şeyler 0 parça takmak kadar kolay bir şey olsa yapardım diyor herif bende anlamadım bıraktım hala bilgisayar adamda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı