Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 ASRock anakartı kullanıyorum. Secure Boot'u aktif etmem için BIOS UEFI olması ve ayarlarından yapmam gerekiyormuş ancak BIOS'u açtığımda UEFI ekranı değil, EZ Mode diye bir kısım açılıyor. BIOS'u güncelemem mi gerekiyor?
ASRock anakartı kullanıyorum. Secure Boot'u aktif etmem için BIOS UEFI olması ve ayarlarından yapmam gerekiyormuş ancak BIOS'u açtığımda UEFI ekranı değil, EZ Mode diye bir kısım açılıyor. BIOS'u güncelemem mi gerekiyor?
Çözüm FehmiDogru.js 9 Ağustos 2025 Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını.
Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.367 Makaleler 1 Çözümler 333 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2025 #2 Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını. Artı 0 Eksi Çözüm
Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını.
KS KS Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 FehmiDogru.js dedi: Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını. Genişletmek için tıkla... Şimdi videoya bakarak çözdüm olayı. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Anakart modelin nedir? UEFA ile EZ Mode ayrı şeyler. EZ Mode üzerinden açabilirsin Secure Boot ayarını. Genişletmek için tıkla... Şimdi videoya bakarak çözdüm olayı.