uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 5 Mart 2013 #11 Arkadaşa, akrabaya, eşe dosta bu konularda yardım etmek cesaret işi, sorun oldumu ilk seni bulur En kötüsü de suçlu sen olursun. En güzeli doğru olanı anlatıp kenara kaykılmak
Arkadaşa, akrabaya, eşe dosta bu konularda yardım etmek cesaret işi, sorun oldumu ilk seni bulur En kötüsü de suçlu sen olursun. En güzeli doğru olanı anlatıp kenara kaykılmak
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2013 #12 Neyse ki bu arkadaş aklı başında biri. Yani o rica etti benden yoksa bilmez miyim o tipleri...
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2013 #13 Arada göz gezdiririm yabancı forumlara, çoğunda reklamlarla para akışları var...
Berkay Mert Koçak Hectopat Katılım 27 Mayıs 2012 Mesajlar 186 5 Mart 2013 #14 Yurtdışında EVGA, ASRock, ASUS en çok tercih edilen markalar. Bana sorarsan MSI ve ASUS tercih edilmeli.
Yurtdışında EVGA, ASRock, ASUS en çok tercih edilen markalar. Bana sorarsan MSI ve ASUS tercih edilmeli.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Mart 2013 #15 Berkay Mert Koçak dedi: Yurtdışında EVGA, ASRock, ASUS en çok tercih edilen markalar. Bana sorarsan MSI ve ASUS tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... EVGA ekran kartı konusunda çok iyi. Bir Türkiye'ye gelse...
Berkay Mert Koçak dedi: Yurtdışında EVGA, ASRock, ASUS en çok tercih edilen markalar. Bana sorarsan MSI ve ASUS tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... EVGA ekran kartı konusunda çok iyi. Bir Türkiye'ye gelse...