ASRock B450-PRO4 anakarta uyumlu işlemci önerisi

öncelikle cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim . 2. el çok mantıklı ancak çok detaylı bilgim olmadığı için hasarlı ürün alırım korkusu taşıyorum. örnek vermek gerekirse şöyle bir satıcı var n11de

puanı biraz düşük ama mesela bu işlemci işimizi görmez mi fiyati da makul trendyol aracılıgı ile aldığımdan dolayı sıkıntı cıkmaz diye düşünüyourum. Ancak şöyle bir video gördüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba sorun çıkma ihtimali var mı ?Fikirleriniz nelerdir?

Öncelikle cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim. 2. el çok mantıklı ancak çok detaylı bilgim olmadığı için hasarlı ürün alırım korkusu taşıyorum. Örnek vermek gerekirse şöyle bir satıcı var N11'de.

Puanı biraz düşük ama mesela bu işlemci işimizi görmez mi fiyati da makul Trendyol aracılıgı ile aldığımdan dolayı sıkıntı cıkmaz diye düşünüyourum. Ancak şöyle bir video gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba sorun çıkma ihtimali var mı? Fikirleriniz nelerdir?

AMD Athlon 3000G alın bence hem 200GE den daha iyi hem de daha fazla satıcısı var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı