ASRock B450M-HDV r4.0 anakart R5 5600X destekler mi?

7upxCAN

Femtopat
Daha fazla  
  • Böyle Bir Sistemim Var, Ancak işlemci yetersiz gibi hissediyorum oyunlardan dolayı düşük fps problemi yaşıyorum ve r5 5600x almayı düşündüm anakartım destekliyormu bilgisizim ve bu konuda anlamadığım için sormak istedim.

• -ANAKART-
  • ASRock B450M-HDV R4.0​

EKSTRA OLARAK GÖRDÜĞÜM KADARIYLA YANINA SOĞUTUCU ALINMASI GEREKTİĞİNİ GÖRDÜM VE DeepCool LE500-MARRS LED 240mm BÖYLE Bİ SIVI SOĞUTMADA EKLEDİM​

• Böyle Bir Sistemim Var, ancak işlemci yetersiz gibi hissediyorum oyunlardan dolayı düşük FPS problemi yaşıyorum ve R5 5600X almayı düşündüm anakartım destekliyor mu bilgisizim ve bu konuda anlamadığım için sormak istedim.

• -ANAKART-
  • ASRock B450M-HDV R4.0​

EKSTRA OLARAK GÖRDÜĞÜM KADARIYLA YANINA SOĞUTUCU ALINMASI GEREKTİĞİNİ GÖRDÜM VE DeepCool LE500-MARRS LED 240mm BÖYLE bir SIVI SOĞUTMADA EKLEDİM​

Destekler. BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Ayrıca o işlemci için kule tipi soğutucu yeterli olacaktır.

Destekler. BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Ayrıca o işlemci için kule tipi soğutucu yeterli olacaktır.

Teşekkür Ederim, şu an kargoda daha bugün sipariş verdim, ayrıyeten olarak da BIOS Update yapmasını bilmiyorum size zahmet olmazsa link verebilme şans var mıdır riskli bir iş sonuçta hata yapmak istemem. Ve hangi BIOS Update yapmam gerekiyor

Teşekkür Ederim, şu an kargoda daha bugün sipariş verdim, ayrıyeten olarak da BIOS Update yapmasını bilmiyorum size zahmet olmazsa link verebilme şans var mıdır riskli bir iş sonuçta hata yapmak istemem. Ve hangi BIOS Update yapmam gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki 2. Yöntemi uygulayarak BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki 2. Yöntemi uygulayarak BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

işlemci için, hangi bios sürümü gerekli ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı