ASRock B450M PRO BIOS güncelleme

baybars.yildiz

Centipat
Arkadaşlar merhaba
ASRock B450M Pro4
Anakartım ASRock B450M PRO. BIOS'u güncellemem gerekiyor. Şu anki sürümüm 3.30 fakat en sonuncuyu mu güncelleyeceğim? İngilizce çeşitli şeyler yazıyor. Yanlış bir şey yapmak istemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim 4.60 Ryzen 5000 serisi için yazıyor onu mu indireyim bir altındaki 4.30 olanı mı?

"Optimize System performance with AMD Ryzen™ 5000 series desktop processors" diyor yani 5000 serisine optimize edilmiş bir şekilde yeniden güncellenmiş bios. Ryzen 5000 serisi kullanmadığınız için pek etki etmez fakat ben yine de en yenisini indirmenizi öneririm.

"Optimize System performance with AMD Ryzen™ 5000 series desktop processors" diyor yani 5000 serisine optimize edilmiş bir şekilde yeniden güncellenmiş bios. Ryzen 5000 serisi kullanmadığınız için pek etki etmez fakat ben yine de en yenisini indirmenizi öneririm.
Hocam merhaba. ryzen 5 1600 işlemci ve msi armor rx570 ekran kartı sahibiyim. Aynı anakarta sahibim. Bios versiyonum şuan 1.60'da bios güncellemek istiyorum ama hangi sürüme güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı