135W yüksek bir değer. Ryzen Master'dan Precision Boost OverDrive ayarı açıksa kapatın.
Hocam şimdi BIOS'a baktım da voltaj ve MHz sabitleme kısmını buldum. Şu an 3.8MHz'de çok düşük biliyorum ama sıcaklıklar çok iyi durumda. FurMark 70 derece geçmiyor galiba. Doğru şey yaptım değil mi? 200 200 MHz olarak mantıklı sıcaklıklara kadar yükselteyim mi sizce?
Buna gerek yok ki. PBO kapatsanız zaten işlemci Watt'ını sabitleyecek, 135W çok yüksek değerler soğutucunuz yetmiyorsa ısıtır. Frekans düşürmek yerine PBO kapatıp curve yapın performans kaybı olmadan kullanırsınız.
Buna gerek yok ki. PBO kapatsanız zaten işlemci Watt'ını sabitleyecek, 135W çok yüksek değerler soğutucunuz yetmiyorsa ısıtır. Frekans düşürmek yerine PBO kapatıp Curve yapın performans kaybı olmadan kullanırsınız.
Buna gerek yok ki. PBO kapatsanız zaten işlemci Watt'ını sabitleyecek, 135W çok yüksek değerler soğutucunuz yetmiyorsa ısıtır. Frekans düşürmek yerine PBO kapatıp curve yapın performans kaybı olmadan kullanırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.