oguzttttr Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 ASRock B560M Pro4 AM4 anakartımda ekran kartı altındaki boot ışığı yanıyor ve PC hiç açılmıyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
ASRock B560M Pro4 AM4 anakartımda ekran kartı altındaki boot ışığı yanıyor ve PC hiç açılmıyor, ne yapmam lazım?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 Bir anda mı oldu? Artı 0 Eksi
KS KS oguzttttr Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 lynch01 dedi: Bir anda mı oldu? Genişletmek için tıkla... Yani babacım ara sıra açılmamaya başladı 1 ay içerisinde daha da sıkıntı açılmadı şimdi boot ışığı kırmızı yanıyo hoç açılmıyo Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Bir anda mı oldu? Genişletmek için tıkla... Yani babacım ara sıra açılmamaya başladı 1 ay içerisinde daha da sıkıntı açılmadı şimdi boot ışığı kırmızı yanıyo hoç açılmıyo
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #4 oguzttttr dedi: Yani babacım ara sıra açılmamaya başladı 1 ay içerisinde daha da sıkıntı açılmadı şimdi boot ışığı kırmızı yanıyor hoç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Boot etmiyor bence diskte bir şeyler olabilir ekranda herhangi bir şey görebiliyor musun? Artı 0 Eksi
oguzttttr dedi: Yani babacım ara sıra açılmamaya başladı 1 ay içerisinde daha da sıkıntı açılmadı şimdi boot ışığı kırmızı yanıyor hoç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Boot etmiyor bence diskte bir şeyler olabilir ekranda herhangi bir şey görebiliyor musun?
KS KS oguzttttr Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #5 lynch01 dedi: Boot etmiyor bence diskte bir şeyler olabilir ekranda herhangi bir şey görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece anakart logosu geliyor (kusura bakmayın geç cevapladım hayatım pek düzgün gitmiyor uzun süre internete erişimim yoktu) Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Boot etmiyor bence diskte bir şeyler olabilir ekranda herhangi bir şey görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sadece anakart logosu geliyor (kusura bakmayın geç cevapladım hayatım pek düzgün gitmiyor uzun süre internete erişimim yoktu)
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #6 oguzttttr dedi: Sadece anakart logosu geliyor (kusura bakmayın geç cevapladım hayatım pek düzgün gitmiyor uzun süre internete erişimim yoktu) Genişletmek için tıkla... Diskte sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
oguzttttr dedi: Sadece anakart logosu geliyor (kusura bakmayın geç cevapladım hayatım pek düzgün gitmiyor uzun süre internete erişimim yoktu) Genişletmek için tıkla... Diskte sıkıntı olabilir.
KS KS oguzttttr Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #7 lynch01 dedi: Diskte sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorunu anlamadım bilgisyarcıya götürdüm 30 dk sonra gittim aldım sorun düzeldi para da almadı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Diskte sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorunu anlamadım bilgisyarcıya götürdüm 30 dk sonra gittim aldım sorun düzeldi para da almadı.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #8 oguzttttr dedi: Eyvallah sorunu anlamadım bilgisyarcıya götürdüm 30 dk sonra gittim aldım sorun düzeldi para da almadı. Genişletmek için tıkla... 8 GB PC 4 GB olmamıştır inşallah Artı 0 Eksi
oguzttttr dedi: Eyvallah sorunu anlamadım bilgisyarcıya götürdüm 30 dk sonra gittim aldım sorun düzeldi para da almadı. Genişletmek için tıkla... 8 GB PC 4 GB olmamıştır inşallah
KS KS oguzttttr Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #9 lynch01 dedi: 8 GB PC 4 GB olmamıştır inşallah Genişletmek için tıkla... Yok yok adam tanıdık zaten gözümün önünde halleti BIOS'a girdi bir şeyler yaptı Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: 8 GB PC 4 GB olmamıştır inşallah Genişletmek için tıkla... Yok yok adam tanıdık zaten gözümün önünde halleti BIOS'a girdi bir şeyler yaptı
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #10 oguzttttr dedi: Yok yok adam tanıdık zaten gözümün önünde halleti BIOS'a girdi bir şeyler yaptı. Genişletmek için tıkla... İyi güzel günlerde kullan. Artı 0 Eksi
oguzttttr dedi: Yok yok adam tanıdık zaten gözümün önünde halleti BIOS'a girdi bir şeyler yaptı. Genişletmek için tıkla... İyi güzel günlerde kullan.