Ben bir anakart satın aldım, satın almış olduğum bu anakartla almış olduğum RAM birbirine uyuyor mu? Sorunsuz bir şekilde çalışlır mı bu konu hakkında rica etsem bilgi verir misiniz, verirseniz çok memnun olurum.
Gönderim konusunda biraz sıkıntılı bir firma da o yüzden ama siz sorun yaşamamışsınız, hayırlı olsun, anakartı da iyi fiyata almışsınız. İşlemci için gaming gecelerini falan takip ederseniz 3600'ü o fiyatlara bulabilirsiniz.
Gönderim konusunda biraz sıkıntılı bir firma da o yüzden ama siz sorun yaşamamışsınız, hayırlı olsun, anakartı da iyi fiyata almışsınız. İşlemci için Gaming gecelerini falan takip ederseniz 3600'ü o fiyatlara bulabilirsiniz.
Ben ürünü N11 sitesinden satın aldım, sipariş verdikten 1 saat sonra kargoya verdiler ve 3 gün içerisinde elime ulaştı 899 TL'ye satın aldım daha dün aynı ürün 1509 TL yazıyordu.
Her AF işlemci çıktığında yeni bir BIOS güncellemesi mi çıkıyor? Benim anakartım eski bir BIOS sürümüne sahip olmasına rağmen herhangi bir güncelleme yapmadan 1200 AF çalıştırdı. (B450M PRO-VDH Max).
Bu arada konu sahibine hayırlı olsun ama 300 serisi anakartlar için 4.nesil uyumlu olmayacak sanırım. 900 liraya iyi bir B450 anakart alınabilirdi.
Her AF işlemci çıktığında yeni bir BIOS güncellemesi mi çıkıyor? Benim anakartım eski bir BIOS sürümüne sahip olmasına rağmen herhangi bir güncelleme yapmadan 1200 AF çalıştırdı. (B450M PRO-VDH Max).
Bu arada konu sahibine hayırlı olsun ama 300 serisi anakartlar için 4.nesil uyumlu olmayacak sanırım. 900 liraya iyi bir B450 anakart alınabilirdi.
Onun için iyi bir ekran kartı bakmalısınız. 2GB 128 bit kart var demişsiniz ama modelini söylememişsiniz. Onun dışında 4.nesil daha duyurulmadı bile, çok gerekli değil. Fiyatı düştüğünde 3300X bakabilirsiniz, yıllarca götürür sizi.