Bu model anakarta her marka 4GB DDR3 bellek uymuyormuş. AsRock'un sitesinden baktığımda DDR3 olarak KVR1066D3N7/4G modelli belleği destekliyor. Fakat bu belleği internette bulamadım. Bunun yerine başka bir bellek uyar mı acaba?
Bu model anakarta her marka 4GB DDR3 bellek uymuyormuş. AsRock'un sitesinden baktığımda DDR3 olarak KVR1066D3N7/4G modelli belleği destekliyor. Fakat bu belleği internette bulamadım. Bunun yerine başka bir bellek uyar mı acaba?
Bu model anakarta her marka 4 GB DDR3 bellek uymuyormuş. ASRock'un sitesinden baktığımda DDR3 olarak KVR1066D3N7/4G modelli belleği destekliyor. Fakat bu belleği internette bulamadım. Bunun yerine başka bir bellek uyar mı acaba?
Zamanında aynı anakartla G.Skill value + hi level marka 4 + 4 CL9 1333 MHz belleklerini sıkıntısız bir şekilde kullanmıştım, uygun fiyata bulabilirseniz bunlardan, garanti uyumluluk sağlar derim. Bulamazsanız da Kingston/Crucial gibi markaların da ürünlerine bakabilirsiniz?
Hocam https://www.hepsiburada.com/samsung-4gb-1333mhz-ddr3-ram-4gddr31333udbox-p-BD190216?magaza=Harddisk Dünyası bu linkteki RAM nasıl sizce almayı düşünüyorum uyumluluk sıkıntısı olur mu?
Uyumlu çalışacağını düşünüyorum, ama eski G41 çipsetli anakartların çoğunda da RAM seçme olayı var, kimisini özellikleri birebir uyumlu olup desteklese dahi çalıştıramayabiliyor. Denemek lazım, görüntü alamazsanız iade edip değiştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.