Eskiden kalma ve bazı parçalarını 4-5 yıl önce değiştirdiğimiz bir bilgisayarım var. CS:GO'da 25-45 FPS, lolde 20-30 FPS alıyorum. Tabii ki bütün ayarlar en düşük. Bu FPS'lerde bile genellikle oyunun en iyi fragına sahip olanı ben oluyorum. Cumartesi günü bazı parçaları yenilemeyi düşünüyoruz hangi parçaları yenilesek minimum 60 FPS alırım bu gibi oyunlarda?
Sistem:
Anakart: Asrock G41C-GS
Ekran kartı: Amd Radeon HD 5600/5700
İşlemci: Intel Pentium D 3.00 GHz 2.99 GHz
RA: markasına DDR'ına nereden bakacağım bulamadım ama 2x2 den toplam 4 GB RAM var sanırım.
9 aydır belki de en fazla 300 400 TL tutacak parçaların hayalini kuruyorum günlük 1 TL atarak kastım bu parayı da ama daha fazla da tutabilir bilmiyorum. Sorumu yanıtlarsanız sevinirim, teşekkürler.
(Neden bayram, karne harçlıklarını biriktirmedin diye sorarsanız var bi nedeni işte
)
Not: R7 240 alsam anakartla uyar mı, uysa bile işlemciyle darboğaz yapar mı?
Sistem:
Anakart: Asrock G41C-GS
Ekran kartı: Amd Radeon HD 5600/5700
İşlemci: Intel Pentium D 3.00 GHz 2.99 GHz
RA: markasına DDR'ına nereden bakacağım bulamadım ama 2x2 den toplam 4 GB RAM var sanırım.
9 aydır belki de en fazla 300 400 TL tutacak parçaların hayalini kuruyorum günlük 1 TL atarak kastım bu parayı da ama daha fazla da tutabilir bilmiyorum. Sorumu yanıtlarsanız sevinirim, teşekkürler.
(Neden bayram, karne harçlıklarını biriktirmedin diye sorarsanız var bi nedeni işte
Not: R7 240 alsam anakartla uyar mı, uysa bile işlemciyle darboğaz yapar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: