ASRock G41C-GS Xeon BBIOS Modlama

Tipitip

Hectopat
Daha fazla  
Ben E5450 işlemci aldım fakat sistem açıldıktan bir süre sonra ısınıyor ve sistem kendini kapatıyor. Xeon modlu BIOS yapmak istiyorum. Ankartım ASRock G41C-GS modlu BIOS dosyasını xeon 771 microcode 微碼 sitesinden indirmeye çalıştım fakat beceremedim 2 saat daha beklemem isteniyor. BIOS Mod dosyasını bir arkadaş atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS dosyası orijinal dosya ile aynı adda bir sıkıntı olmaz. Anakart modelinden eminsen doğru dosyası upload ettim indirip yazabilirsin.

Xeon için düzenlenmiş BIOS dosyası;
xeon mod.png

Stok soğutucu, vidalara tam bakmadım, markasız çok kötü bir termal macun, CS:GO 90-100 arası sıcaklık değerleri görmekteyim.
BİOS'un uzantısı .40 olarak gözüküyor .rom yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
Hayır zaten orijinal BIOS dosyasının adı o şekilde. Normal BIOS günceller gibi güncelleyeceksiniz.

Soğutucu bloğun tam oturduğundan emin olun. Termal macun yenilemesi yapıp değerleri tekrar kontrol edin, bu sıcaklıklar normal değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı