ASRock G41C-VS Bilgisayar donuyor

• Konuyu başlatan The
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.186
Öncelikle daha önce 2-3 sefer taramıştım virüs bulamadım.Ben bunun sıcaktan olduğuna inanıyorum.Ekran kartının fanı bozuk olduğu için dün çıkarttığımda sıp sıcaktı.(Kasanın kapağı açık.)

Şu antivirüs ile taratın, onu yükleyin bunu yapın gibi öneride bulunacak arkadaşlar sayfa 1' e gidip benim satırlarca yazdığım yazıyı okusunlar..! Boş önerilerde bulunmayın arkadaşın sorunu çözülmemiş.

Malesef öyle.Ekran kartı almayı düşünüyorum bide yeni bir psu.
Ekran kartı modelinizi yazar mısınız? Ekran kartlarının fanları kolaylıkla tamir edilebiliyor. Bizzat 2 kartımın fanını tamir ettim. Tamirden kastım, uzun zaman içinde kullanılan ve bakımı yapılmayan kasalarda hareketli parçaların arasına yağlı şekilde biriken toz parçaları girer ve bu parçaları sıkıştırır. Ekran kartı modelinizi yazarsanız belki temizleme ve montaj şeklini tarif etme bakımından sizin için bir video çekebilirim..

Tekrar taradım bir virüs yok. Sorunum yok şuanda sabahtan beri donmadı bile konu kapanabilir.

Hıs hd 4650.

Tekrar taradım bir virüs yok. Sorunum yok şuanda sabahtan beri donmadı bile konu kapanabilir.

Hıs hd 4650.
Peki siz bilirsiniz, ekran kartınızda tekrar sorun olursa fanının harekete geçmesini sağlamak için çevresindeki toz ve pislikleri temizledikten sonra fanın dibine 10 numara makina yağı damlatabilirsiniz. Elinizle biraz çevirin ve sonra çalıştırın. İlk başlarda yavaş olarak hareket gösterir, zamanla açılır.. Kolay gelsin.. NewComputer.

Çok saolun yardımcı elinizden geleni yaptınız ama sorun kendi kendine kalktı.Teşke sizin cevaplarınızla sorunu çözseydim teşekkürler herkese yorumları için De.jong.

Bilgisayarını temiz tutarsan ömrünü uzatabilirsin kompresör işine yarayabilir. Ama bayaha bi toz varsa yoksa hiç tutma kompresör :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer format attırırsam bilgisayarcıya temizletirim yada yakın bi zamanda tutarım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı