.Ekran kartı modelinizi yazar mısınız? Ekran kartlarının fanları kolaylıkla tamir edilebiliyor. Bizzat 2 kartımın fanını tamir ettim. Tamirden kastım, uzun zaman içinde kullanılan ve bakımı yapılmayan kasalarda hareketli parçaların arasına yağlı şekilde biriken toz parçaları girer ve bu parçaları sıkıştırır. Ekran kartı modelinizi yazarsanız belki temizleme ve montaj şeklini tarif etme bakımından sizin için bir video çekebilirim..Malesef öyle.Ekran kartı almayı düşünüyorum bide yeni bir psu.
Peki siz bilirsiniz, ekran kartınızda tekrar sorun olursa fanının harekete geçmesini sağlamak için çevresindeki toz ve pislikleri temizledikten sonra fanın dibine 10 numara makina yağı damlatabilirsiniz. Elinizle biraz çevirin ve sonra çalıştırın. İlk başlarda yavaş olarak hareket gösterir, zamanla açılır.. Kolay gelsin.. NewComputer.Tekrar taradım bir virüs yok. Sorunum yok şuanda sabahtan beri donmadı bile konu kapanabilir.
Hıs hd 4650.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.