ASRock H110M-DVS R3.0 sistem SSD destekliyor mu?

abc_123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, eski bir HDD kullanıyorum ve oyunlarda yüklemeler çok yavaş olduğu için sorun yaşıyorum. SSD almaya karar verdim, 500 GB yeterli görünüyor ancak hangi SSD'nin sistemime uygun olduğunu bilmiyorum. Şöyle bir SSD buldum, yorumları iyi ve fiyatı uygun görünüyor, sistemime uygunsa satın almayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/sandisk...vme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W

Sistemim şu şekilde:
Anakart: ASRock H110M-DVS R3.0
İşlemci: Intel Pentium G4600 Kaby Lake
RAM: 8 GB DDR4
Ekran Kartı: Gigabyte GT 1030 OC 2GB GDDR5 64Bit

Attığım SSD sistemime uygun mu, uygunsa önerir misiniz? Sistemime uygun farklı uygun fiyatlı SSD önerilerinizi de alabilirim.

Depolama için bu yeterli.

Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Windows kuracaksan bunu tavsiye ederim.

Depolama için bu yeterli.

Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Windows kuracaksan bunu tavsiye ederim.

Windows kuracağım, öneri için teşekkürler.
Arkadaşlar bu SSD hakkındaki düşünceniz nedir? Epey uygun fiyatlı görünüyor ve Crucial bildiğim kadarıyla iyi bir marka. Crucial BX500 CT480BX500SSD1 3D Nand 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı