N Nuri C Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Nuri C dedi: FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
Nuri C dedi: FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
tarikfn14 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 5 23 Ocak 2025 #3 Nuri C dedi: FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Bende Valorant'ta yaşadım Secure Boot'u aç kapa yapınca düzeldi Artı 0 Eksi
Nuri C dedi: FACEIT indirdim, Secure Boot hatası alıyorum. BIOS'tan baktım Secure Boot zaten enabled. CSM Support disabled. Ne yapmam lazım? İnternetten araştırdığım şeyler yapılı BIOS'ta ama problem çözülmüyor. Anakart: ASRock H610 HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Bende Valorant'ta yaşadım Secure Boot'u aç kapa yapınca düzeldi