FACEIT "Secure Boot" Hatası veriyor

Mehmet .T

Hectopat
Yer
Türkiye
1737371697467.png

BIOS'tan bu ayarı yaptım ama sonuç hala aynı. Ne yapmam gerekiyor.Restore factory keys yaptıktan sonra siyah ekran geldi pc açılmadı hala neden olduğunu bilen varmı?

Son düzenleme:
Dediğinizi yapacağım olmazsa servise gönderebilirim peki bu gönderme durumunda yeni bir anakart alıp sistemi kullanmaya devam edebilirim değil mi @Einstein

Evet kullanabilirsin ama B450 serisi bir anakart tercih edeceksen BIOS flashback özelliği olan bir anakart tercih et. Çünkü işlemcin için BIOS Update yapmak gerekebilir.

Evet kullanabilirsin ama B450 serisi bir anakart tercih edeceksen BIOS flashback özelliği olan bir anakart tercih et. Çünkü işlemcin BIOS Update yapmak gerekebilir.
Yakın zamanda biosu update etmiştim ve dün Windows 11 e geçtim bu sorun oluştu neyse olacağı varmış diyelim.
Sanmam. Genelde BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekleyince düzeliyordu. Bende yanlışlıkla erkan kartlarının hepsini devre dışı bırakmıştım ekrana görüntü gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyince düzeldi.
Hocam dediğiniz gibi beklettim fakat bir şey değişmedi.

@Einstein hocam bir sorum varda anakarti aldığım yerde garanti süresi dolmuş. Bu arızayı her hangi bir bilgisayarcı yapabilirmi? Bı bilginiz varmı bu konu hakkinda.

Son düzenleme:
Hocam hiç işe yarayacak mı bilmiyorum ama ekran kartına taktığınız görüntü kablosunu anakarta takmayı dener misiniz. Hiç işe yarayacağını sanmıyorum ama bir umut.

Hocam hiç işe yarayacak mı bilmiyorum ama ekran kartına taktığınız görüntü kablosunu anakarta takmayı dener misiniz. Hiç işe yarayacağını sanmıyorum ama bir umut.
Hocam sistemi dağıttım yeni kart siparişi vereceğim.

Evet kullanabilirsin ama B450 serisi bir anakart tercih edeceksen BIOS flashback özelliği olan bir anakart tercih et. Çünkü işlemcin için BIOS Update yapmak gerekebilir.
Amazon.com.tr hocam bu model uygunmudur? Yada başka bu fiyatlarda önerebileceğiniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam sistemi dağıttım yeni kart siparişi vereceğim.

Amazon.com.tr hocam bu model uygun mudur? Ya da başka bu fiyatlarda önerebileceğiniz var mı?

Anakart piyasasından pek anlamıyorum. Anakart önerisi için yeni konu açmanız daha iyi olur.

Sistemi açmayı başardım elimde APU işlemcim vardı onu taktım sistemi çalıştırdım ve açıldı. ''Securo Boot'' adlı özelliğini eski haline getirdim sonra kullandığım işlemci ile ekran kartını takım şu an Windows 10'u geri yüklüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı