İşlemci ile gelen Intel HD 4600 grafik birimi ile alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken monitörü kablo ile anakarta bağlamak. Yarın bir gün ekran kartı alırsanız ozaman da ekran kartına takın.Arkadaşlar ASRock H81 Pro BTC anakartım ve Intel i5 4590 işlemcim var. Ben bu sistemden ekran kartı olmadan görüntü alabilir miyim? Mümkünse nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 2616767
Evet alabilirsiniz.
HDMI girişinden görüntü almayı denedim ama bir türlü görüntü gelmedi. VGA takabileceğim bir monitörüm de yok. Herhangi bir şeyi yanlış yapmış olabilir miyim? Diğer sistemdeki ekran kartını taktığımda ekran kartından görüntü alabildim.İşlemci ile gelen Intel HD 4600 grafik birimi ile alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken monitörü kablo ile anakarta bağlamak. Yarın bir gün ekran kartı alırsanız ozaman da ekran kartına takın.
Normalde otomatik açılır ama diğer sistemden GPU'u söküp, bu sistemde BIOS'a girip "I-GPU veya Integrated Graphics" ayarını açın, deneyin. Dediğim gibi normalde işlemci sahip ve anakartta destekliyor.HDMI girişinden görüntü almayı denedim ama bir türlü görüntü gelmedi. VGA takabileceğim bir monitörüm de yok. Herhangi bir şeyi yanlış yapmış olabilir miyim? Diğer sistemdeki ekran kartını taktığımda ekran kartından görüntü alabildim.
Hocam ekran kartı olmadan BIOS'a giremem ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ekran kartını takıp bu ayarı yapsam daha sonra ekran kartını çıkartıp denesem olur mu?Normalde otomatik açılır ama diğer sistemden GPU'u söküp, bu sistemde BIOS'a girip "I-GPU veya Integrated Graphics" ayarını açın, deneyin. Dediğim gibi normalde işlemci sahip ve anakartta destekliyor.
Zaten bende onu kast ettim hocam.Hocam ekran kartı olmadan BIOS'a giremem ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ekran kartını takıp bu ayarı yapsam daha sonra ekran kartını çıkartıp denesem olur mu?
Tamamdır hocam deneyip konuyu güncelleyeceğim.Zaten bende onu kast ettim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.