ASRock N68C-S UCC PC SSD yüzünden donuyor

Samet03343403

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Kingston hyperx fury 8gb ddr3
SSD veya HDD modeli
Goldenfire
Ekran kartı
Gt 1030
Anakart
Asrock n68c-s ucc
İşlemci
AMD phenom x4 945
Merhaba, benim bilgisayarımda AliExpress'ten almış olduğum SATA3 destekleyen goldenfire SSD bulunuyor. Anakartım ise ASRock N68C-S UCC SATA 3 desteği yok sadece SATA2 desteği var SSD'yi ilk aldığımda hiçbir şekilde donma ve kasma olmuyordu ama bir zamandan sonra kendi kendinde donmalar başladı. Sorum ise şu SATA 3 destekleyen anakart alsam bu sorun düzelir mi, yoksa sorun tamamen SSD de mi? Yazılımsal hiçbir sorun yok format atmama rağmen bu sorundan kurtulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune ile SSD'nin sağlık durumunu görmeliyiz. Donmalar SATA 2 olmasıyla alakasız olsa gerek. Azami hızı 300 MB/s civarlarına düşürür, onun harici yine aynı çalışır.

HD Tune ile SSD'nin sağlık durumunu görmeliyiz. Donmalar SATA 2 olmasıyla alakasız olsa gerek. Azami hızı 300 MB/s civarlarına düşürür, onun harici yine aynı çalışır.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım donanım haberde 2012'de çıkmış makale sayesinde sorunumu çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…