ASRock RX 5500 XT vs Sapphire RX 5500 XT

8 GB olarak Sapphire ya da XFX ikisi de iyidir ama düşününce 150 TL verip Sapphire almak daha mantıklı geldi.

8 GB olarak Sapphire ya da XFX ikisi de iyidir ama düşününce 150 TL verip Sapphire almak daha mantıklı geldi.

80 TL hocam Sapphire Pulse şu anda 1959 TL Hepsiburada'da.

Bende pek anlamadım herkes ayrı bir şey diyor.

Hocam anlamanız için gereken tek video bu sanırım. Neredeyse 1660S seviyesinde 5500XT 8 GB. Üstelik bu video 1 aylık bu videodan 2-3 hafta sonra yeni bir WHQL driver çıktı AMD tarafında. O driver ile de küçük bir FPS artışı sağlandı neredeyse kafa kafayalardır artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam her konuda sizin kartı savunur oldum biraz garipsemeye başladım bu olayı ama forumda çoğu kişi 5500XT'nin driverlar ile ne kadar güçlendiğini bilmiyor. Yavaş yavaş düzelteceğiz bu hatayı

Bu daha başlangıç bana göre devamı gelecektir. Şu ana kadar çıkan sürücülerin çoğu Navi 10 5600 XT ve 5700 XT'yi toparlamak içindi. Navi 21 yongalı 6000 serisi yeni çıktı ve Navi 14 yongalı 5500 XT ile daha çok benzeşiyorlar yapı olarak. Şu 6000 serisi için çıkan 20.11.2 sürücüsünde bile Furmark'ta 5 FPS daha fazla aldım.

S.

Sağ olun fiyata bakarsak gerçekten F/P bir ekran kartı. Teşekkür ederim herkese.

5500XT GPU'su güçleniyor değil mi? Yoksa sadece 5500XT 8 GB mı güçleniyor?
S.

Sağ olun fiyata bakarsak gerçekten F/P bir ekran kartı. Teşekkür ederim herkese.

İlk çıktığında 5500XT 8 GB, 1650S ile aynı FPS veriyordu ama driverlar ile arttı aynı 5700XT gibi.

İlk çıktığında 5500XT 8 GB, 1650S ile aynı FPS veriyordu ama driverlar ile arttı aynı 5700XT gibi.

İlk çıktığı zamanlar 5500XT 8 GB garip bir karttı hocam. Biraz ben de dalga geçmiştim kendi içimden. RX 580'den neredeyse farkı yoktu. Aralarında 3-4 FPS oynuyordu maksimum, şu an ara açıldı büyük bir farkla.

Genel olarak güçlenir önemli olan kartın ne olduğu, VRAM miktarı değil. Diğer konuda da dediğim gibi oyunun grafiklerine göre VRAM gereksinimi arttığında bunun önemi ortaya çıkıyor.

Orası öyle, mesela Shadow of The Tomb Raider'da aynı FPS'i verirlerken şimdi 5500 XT 10 FPS daha fazla veriyor.

Üstteki eski, alttaki yeni video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…