ASRock RX 5600XT ekran kartı alınır mı?

akif121221

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 5 5600g

Ram:16gb 3600mhz ddr4

Anakart:asus a520m plus

Ekran kartı :vega 7(apu)

PSU: 620wat

SSD:512gb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
ASRock RX 5600XT 6 GB ekran kartı iyi midir 2.el alacağım markayı ilk defa duydum alınır mı? Alınmaz mı?

Bir de 3.500 TL uygun mudur bu kart için, günümüz oyunlarını oynatır mı?

ASUS TUF GTX 1660 Super ekran kartıda var aynı fiyata hangisi daha iyidir?

ASRock RX 5600XT 6 GB ekran kartı iyi midir 2.el alacağım markayı ilk defa duydum alınır mı? Alınmaz mı?

Bir de 3.500 TL uygun mudur bu kart için, günümüz oyunlarını oynatır mı?

ASUS TUF GTX 1660 Super ekran kartıda var aynı fiyata hangisi daha iyidir?
asrock vs asus.png
asrock-vs-asus-2-png.2444378

Bana kalırsa 6GB Ekran kartı almayın ancak başka şansınız yok sanırım o halde İstatistikler ortada özetle, ASRock RX 5600XT 6 GB oyun performansında genelde daha iyi bir seçim. Çoğu oyunda daha yüksek FPS sunuyor ve fiyatına göre gayet tatmin edici.

Dosya Ekleri

• asrock vs asus 2.png
    asrock vs asus 2.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 164
6 GB ekran kartı almayın ancak başka şansınız yok sanırım.

Eki Görüntüle 2444377
asrock-vs-asus-2-png.2444378

Bana kalırsa 6 GB ekran kartı almayın ancak başka şansınız yok sanırım o halde istatistikler ortada özetle, ASRock RX 5600XT 6 GB oyun performansında genelde daha iyi bir seçim. Çoğu oyunda daha yüksek FPS sunuyor ve fiyatına göre gayet tatmin edici.

ASRock güvenilir midir peki markayı ilk defa duyuyorum da.

ASRock güvenilir midir peki markayı ilk defa duyuyorum da.
ASRock, emin değilim ancak ASUS’un bir yan kuruluşu olarak kurulmuştu diye hatırlıyorum, günümüzde güvenilir anakart ve donanım üreten kaliteli bir markadır. Genelde bütçe dostu sistemlerde tercih ediliyor. Genel olarak stabilite ve dayanıklılığı için olumlu yorumlar yapılır şahsen gönül rahatlığıyla alınabilecek bir marka olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartının durumunu kontrol edin, testlerinizi yapın ve ekran kartını aldıktan sonra mutlaka termal bakımını ve temizliğini yapmayı unutmayın hocam.

ASRock, emin değilim ancak ASUS'un bir yan kuruluşu olarak kurulmuştu diye hatırlıyorum, günümüzde güvenilir anakart ve donanım üreten kaliteli bir markadır. Genelde bütçe dostu sistemlerde tercih ediliyor. Genel olarak stabilite ve dayanıklılığı için olumlu yorumlar yapılır şahsen gönül rahatlığıyla alınabilecek bir marka olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartının durumunu kontrol edin, testlerinizi yapın ve ekran kartını aldıktan sonra mutlaka termal bakımını ve temizliğini yapmayı unutmayın hocam.

Peki sizin tavsiyeniz nedir, hangi kartı alayım.

@akif121221 3500tlye uygundur o kart alınabilir. Bunu almasanız dahi pek bir seçeneğiniz olmayacak. Gidipte fosil gtx 10xx serisi almaktansa rx 5600xt daha iyidir. Sıcaklık derecesi kaç kartın furmarkta?

@akif121221 3500TL'ye uygundur o kart alınabilir. Bunu almasanız dahi pek bir seçeneğiniz olmayacak. Gidip de fosil GTX 10xx serisi almaktansa RX 5600XT daha iyidir. Sıcaklık derecesi kaç kartın FurMark'ta?

Max 63 derece görmüş 9 dakikada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı