ASRock RX 5600XT ekran kartı alınır mı?

ASRock güvenilir midir peki markayı ilk defa duyuyorum da.

ASRock güvenilir tabii ki de. ASUS tarafından kuruldu güncel olarak ASUS'un alt markası olan pegatrona aitler. İçlerinde ASUS'un mühendisleri var, dünyanın en büyük anakart üreticilerinden birisi aynı zamanda. RX7000 serisinde de en iyi ekran ekran kartı ASRock taichi serisiydi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASRock, emin değilim ancak ASUS'un bir yan kuruluşu olarak kurulmuştu diye hatırlıyorum, günümüzde güvenilir anakart ve donanım üreten kaliteli bir markadır. Genelde bütçe dostu sistemlerde tercih ediliyor. Genel olarak stabilite ve dayanıklılığı için olumlu yorumlar yapılır şahsen gönül rahatlığıyla alınabilecek bir marka olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartının durumunu kontrol edin, testlerinizi yapın ve ekran kartını aldıktan sonra mutlaka termal bakımını ve temizliğini yapmayı unutmayın hocam.

Peki ne gibi testler yapmalıyım sağlam olduğunu anlamam için.

Peki ne gibi testler yapmalıyım sağlam olduğunu anlamam için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@akif121221 Furmark testi yap 20 dakika bekle. Derece Fan hızına bak 1800Rpm civarı iyidir. 70 derece üstü alma. Rxler geneli düşük sıcaklık oluyor. Yeterli o testte sıkıntı olmazsa al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı