ASRock RX580 8 GB 0 VRAM gözüküyor

berz01

Femtopat
Daha fazla  
Teknobiyotik v3.5 Killer 2020 model bilgisayarı aldım fakat aldığım günden beri az FPS alıyorum. Mavi ekran siyah ekran hataları alıyorum. Bazı oyunları açmıyor ya da oyunlarda mavi ekran veriyor. Bazen de ekran kartı çöküyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde ilk format atıp düzeldiğini söyledi ama bir şey değişmedi. Ekran kartını garantiye göndermemi söyledi. Driverları silip en baştan defalarca kurdum ama yine de bir şey deyişmedi bu gün Radeon'da VRAM'ı tamamen kullandığını fark ettim ve ayarlardan görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine baktım VRAM 0 gözüküyordu. Bununlan iligili olabilir mi? Bu konulardda çok bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi ekran aldığınızda burada minidump dosyalarınızı paylaşın.

DDU ile sürücülerinizi silip son sürümü kurmayı deneyin.

Mavi ekran aldığınızda burada minidump dosyalarınızı paylaşın.

DDU ile sürücülerinizi silip son sürümü kurmayı deneyin.

DDU ile 3 kere tekrardan kurulum yaptım ama bir şey deyişmedi ;( bir daha mavi ekran aldığımda dedğinizi yaparım
Oyuna girdiğim zaman bir süre sonra Thread Stuck In Device Driver hatası alıp duruyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı