- Makaleler
- 15
@ben patrix 580'de ısınma sorunu var. 590 bu yüzden çıktı zaten. Dedikleri gibi satıp model değiştirebilirsin. Zaten mining sayesinde deli gibi para ediyor kartlar.
590'da pek farklı değildi ki. XFX 590 kullandım aldığım güne lanet etmiştim. Hadi fan sesini falan geçtim 190 watt nedir ya.@ben patrix 580'de ısınma sorunu var. 590 bu yüzden çıktı zaten. Dedikleri gibi satıp model değiştirebilirsin. Zaten mining sayesinde deli gibi para ediyor kartlar.
Arkadaşımda Special Edition var GOW'dan tut 500 saat benimle GTA Online bile oynadı.590'da pek farklı değildi ki. XFX 590 kullandım aldığım güne lanet etmiştim. Hadi fan sesini falan geçtim 190 watt nedir ya.
Hocam doğrudur benim de oynayamadığım oyun yoktu kartla. Ama anca undervolt ile rahat çalışıyordu kart yoksa fan sesinden oyun oynanmıyordu. Ve güç tüketimi çok fazla. Ama sanırım Sapphire modelleri XFX kadar sıkıntılı değil.Arkadaşımda Special Edition var GOW'dan tut 500 saat benimle GTA Online bile oynadı.
Aynen Sapphire 6600XT falan çok satılıyor.Hocam doğrudur benim de oynayamadığım oyun yoktu kartla. Ama anca undervolt ile rahat çalışıyordu kart yoksa fan sesinden oyun oynanmıyordu. Ve güç tüketimi çok fazla. Ama sanırım Sapphire modelleri XFX kadar sıkıntılı değil.
Undervolt denedin mi hiç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.