Sizce hangi markanın RX 5600 XT modeli almalıyım? ASRock 90TL daha ucuz ve 3 fanlı ama daha önce hiç konuşulduğunu görmedim. Sizce hangisi? ASRock 3 fanlı, Dark Diamond Pro Mesh'e sığar mı?
ASRock hem ucuz hem 3 fanlı. Sizce alsam sorun olur mu? ASRock çok iyi marka, ama bu modeli hakkında hiçbir şey bulamadım internette...AMD grafik kartlarını en iyi üreten firma bana göre Sapphire'dir. Ancak ASRock'ta kötü bir firma değildir. İkisininde sizi üzeceğini zannetmiyorum.
ASRock hem ucuz hem 3 fanlı. Sizce alsam sorun olur mu? ASRock çok iyi marka, ama bu modeli hakkında hiçbir şey bulamadım internette...
Hocam şarjım çok az kusura bakmayın, Teknobiyotik'de bulabilirsiniz, hazır sistem alacağım.Asrock olan kartın linkini bırakır mısınız?
Bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Sıcaklık değerlerine bu videodan bakabilirsiniz.
Kasanıza sığıyor. Kasa 32cm max. destekliyor, ekran kartı ise 28 cm civarı.Sizce hangi markanın RX 5600 XT modeli almalıyım? ASRock 90TL daha ucuz ve 3 fanlı ama daha önce hiç konuşulduğunu görmedim. Sizce hangisi? ASRock 3 fanlı, Dark Diamond Pro Mesh'e sığar mı?
Fanlar ile PSU kapağı arasında yeterli boşluk oluşur mu peki? Ayrıca performans olarak daha iyi midir kötü müdür? Kart ısınınca FPS düşer diye biliyorum, Sapphire 2 fanlı, ASRock 3 fanlı?Kasanıza sığıyor. Kasa 32cm max. destekliyor, ekran kartı ise 28 cm civarı.
ASRock hem ucuz hem 3 fanlı. Sizce alsam sorun olur mu? ASRock çok iyi marka, ama bu modeli hakkında hiçbir şey bulamadım İnternet'te...
5600XT'ler az ısınan kartlar ve iki model de üzmez.Fanlar ile PSU kapağı arasında yeterli boşluk oluşur mu peki? Ayrıca performans olarak daha iyi midir kötü müdür? Kart ısınınca FPS düşer diye biliyorum, Sapphire 2 fanlı, ASRock 3 fanlı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.