ASRock vs Sapphire

Sizce hangi markanın RX 5600 XT modeli almalıyım? ASRock 90TL daha ucuz ve 3 fanlı ama daha önce hiç konuşulduğunu görmedim. Sizce hangisi? ASRock 3 fanlı, Dark Diamond Pro Mesh'e sığar mı?

ASRock hem ucuz hem 3 fanlı. Sizce alsam sorun olur mu? ASRock çok iyi marka, ama bu modeli hakkında hiçbir şey bulamadım internette...

Bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıcaklık değerlerine bu videodan bakabilirsiniz.

Asrock olan kartın linkini bırakır mısınız?
Hocam şarjım çok az kusura bakmayın, Teknobiyotik'de bulabilirsiniz, hazır sistem alacağım.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıcaklık değerlerine bu videodan bakabilirsiniz.

Performans/FPS açısından fark var mıdır Sapphire'e kıyasla? Videoyu izleyemem, şarjım az ve dışarıdayım kusura bakmayın.

ASRock daha iyi yılların markası ve sizi yarıyolda bırakmaz.

ASRock hem ucuz hem 3 fanlı. Sizce alsam sorun olur mu? ASRock çok iyi marka, ama bu modeli hakkında hiçbir şey bulamadım İnternet'te...

Fanlar ile PSU kapağı arasında yeterli boşluk oluşur mu peki? Ayrıca performans olarak daha iyi midir kötü müdür? Kart ısınınca FPS düşer diye biliyorum, Sapphire 2 fanlı, ASRock 3 fanlı?
5600XT'ler az ısınan kartlar ve iki model de üzmez.
Kendi kartım (5600XT THICC III) aşırı uzun boylu olduğu için kasyla arasında 1-2 cm falan var, sorun yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı