Ultracı Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #1 İyi geceler RX570 ASUS STRIX aldım PCI Express slotuna taktım. Ekran kartında 8 pin girişi var. PSU'da 6+2 iki adet pin vardı birleştirip taktım. Bilgisayarı çalıştırdım ve B2 yazıp ekrana görüntü gelmiyor. BIOS son sürüm bu arada. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
İyi geceler RX570 ASUS STRIX aldım PCI Express slotuna taktım. Ekran kartında 8 pin girişi var. PSU'da 6+2 iki adet pin vardı birleştirip taktım. Bilgisayarı çalıştırdım ve B2 yazıp ekrana görüntü gelmiyor. BIOS son sürüm bu arada. @Recep Baltaş
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Şubat 2020 #2 PSU modeli nedir? Sorunu tam olarak nerede veriyor?
Ultracı Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #3 enes.wtp dedi: PSU modeli nedir? Sorunu tam olarak nerede veriyor? Genişletmek için tıkla... Xigmatek Tauro m plus 600w açılışta veriyor ekran kartı üzerindeki pini çıkarınca düzeliyor
enes.wtp dedi: PSU modeli nedir? Sorunu tam olarak nerede veriyor? Genişletmek için tıkla... Xigmatek Tauro m plus 600w açılışta veriyor ekran kartı üzerindeki pini çıkarınca düzeliyor
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Şubat 2020 #4 Modüler bir yapısı olduğu için diğer PCI-E kablosu var ise onun ile denediz mi?
Ultracı Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #5 enes.wtp dedi: Modüler bir yapısı olduğu için diğer PCI-E kablosu var ise onun ile denediz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 2 tane 6+2 pin var sadece görünürde
enes.wtp dedi: Modüler bir yapısı olduğu için diğer PCI-E kablosu var ise onun ile denediz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 2 tane 6+2 pin var sadece görünürde
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 2 Şubat 2020 #6 Bios'u güncelle dostum.
Ultracı Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #7 CillianMurphy dedi: Bios'u güncelle dostum. Genişletmek için tıkla... Bios son sürümde zaten
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Şubat 2020 #8 Ultracı dedi: Nasıl yani 2 tane 6+2 pin var sadece görünürde Genişletmek için tıkla... Güç kaynağında 2 adet 6+2 var demişsin, bir tanesi takılı, diğeri değil. Sen takılı olmayanı dene birde. Önce kullandığın ekran kartı çalışıyor mu? CillianMurphy dedi: Bios'u güncelle dostum. Genişletmek için tıkla... Son sürüm olduğunu belirtmiş.
Ultracı dedi: Nasıl yani 2 tane 6+2 pin var sadece görünürde Genişletmek için tıkla... Güç kaynağında 2 adet 6+2 var demişsin, bir tanesi takılı, diğeri değil. Sen takılı olmayanı dene birde. Önce kullandığın ekran kartı çalışıyor mu? CillianMurphy dedi: Bios'u güncelle dostum. Genişletmek için tıkla... Son sürüm olduğunu belirtmiş.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 2 Şubat 2020 #9 Bios'a default çektin mi? Bu hata anakart ile alakalı bir şey. Eğer bios güncel ise anakartın resmi sitesinden bir önceki sürümü yükle.
Bios'a default çektin mi? Bu hata anakart ile alakalı bir şey. Eğer bios güncel ise anakartın resmi sitesinden bir önceki sürümü yükle.
Ultracı Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #10 enes.wtp dedi: Güç kaynağında 2 adet 6+2 var demişsin, bir tanesi takılı, diğeri değil. Sen takılı olmayanı dene birde. Önce kullandığın ekran kartı çalışıyor mu? Son sürüm olduğunu belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının ışıkları yanıyor ve çalışıyor olması lazim Ultracı dedi: Evet ekran kartının ışıkları yanıyor ve çalışıyor olması lazim Genişletmek için tıkla... Diğerinde denedim olmadı CillianMurphy dedi: Bios'a default çektin mi? Bu hata anakart ile alakalı bir şey. Eğer bios güncel ise anakartın resmi sitesinden bir önceki sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Onboard da iken PC başlıyor sıkıntı yok görüntü de geliyor fakat ekran kartına pin takınca B2 hatası alıyorum anakart üzerinde
enes.wtp dedi: Güç kaynağında 2 adet 6+2 var demişsin, bir tanesi takılı, diğeri değil. Sen takılı olmayanı dene birde. Önce kullandığın ekran kartı çalışıyor mu? Son sürüm olduğunu belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının ışıkları yanıyor ve çalışıyor olması lazim Ultracı dedi: Evet ekran kartının ışıkları yanıyor ve çalışıyor olması lazim Genişletmek için tıkla... Diğerinde denedim olmadı CillianMurphy dedi: Bios'a default çektin mi? Bu hata anakart ile alakalı bir şey. Eğer bios güncel ise anakartın resmi sitesinden bir önceki sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Onboard da iken PC başlıyor sıkıntı yok görüntü de geliyor fakat ekran kartına pin takınca B2 hatası alıyorum anakart üzerinde