O omer44gs Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Oyunda jackdaw geliştirmelerinde "mahmuz gücü" alamıyorum. Ve bu alet yüzünden bir türlü görevi geçemedim. Dosya Ekleri 17258694409101998785218059049538.jpg 63,1 KB · Görüntüleme: 28
Oyunda jackdaw geliştirmelerinde "mahmuz gücü" alamıyorum. Ve bu alet yüzünden bir türlü görevi geçemedim.
Çözüm Teyrn 9 Eylül 2024 Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi?
Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi?
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.752 Çözümler 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi?
KS KS O omer44gs Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Teyrn dedi: Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Valla R sembolüyle hallettim çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Teyrn dedi: Kaptan kamarasındaki gemi maketinden ya da haritada çekiç ve R sembolüyle gösterilen gemi dükkanları üzerinden almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Valla R sembolüyle hallettim çok teşekkür ederim.