Assasin' Creed Mirage vs Assasin' Creed Origins

• Konuyu başlatan zhuh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 244

zhuh

Hectopat
Daha fazla  
Steam indiriminde şu 2 oyundan birini alacağım. Hangisi oynanış ve hikaye bakımından daha iyidir? Sizce Mirage mı yoksa Origins mı daha çok zevk verir?

Hangi tarzı sevdiğine bağlı. Eski oyunları oynayıp sevdiysen mirage olabilir ama onun dışında artısı yok. Hikayesi vasat, oynanış da pek keyifli diyemem. Origins hikaye ve oynanış bakımından daha tatmin edebilir.

Ac Origins daha mantıklı geldi bana. İkisinin de hikayesine bayılmasam da Origins biraz daha iyidir. Mirage savaş sistemi çok çok kötü. Hantal, çok hızlı tekrar etmeye başlıyor vesaire. Mirage'da savaş için sadece kılıç kullanabilirken Origins'de kılıç, mızrak, balta ve buna 2-3 tane ek silah türü kullanabiliyorsun. Yetenek ağacıda Mirage'a göre daha dolu. Gizlilik kısmında Mirage daha iyi geldi bana. Farklı bir şey yapmıyor ama önceki oyunlardaki mekanikleri daha iyi harmanlamış.

Valhalla'yı oynamadıysan Mirage almanın hiçbir mantığı yok onu söyleyeyim. Origins, daha eski mekanikleri olması dışında her türlü daha iyidir. Benim önerim ise bu ikisini de es geçip Odyssey almak olacaktır ama fiyatı nedir indirimde mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı