Assasin Creed Odyssey mi Origins mi?

Assasin Creed Odyssey mi Origin mi?

• Oy verenlerin toplamı
    46
Arkadaşlar hangisini alayım? İndirim büyük gibi duruyor.
Sistemim:

GTX 1050 Ti
R3 1300X
3000 MHz 8 GB RAM

88 TL bana fazla gibi geldi. Oyuna göre az olabilir ama bana öyle geldi. Origin sizce nasıl, alayım mı? Sistemim ile rahat oynayabilir miyim? Ya da 30 TL daha verip Odyssey mi alayım? Bu arada Gamepad desteği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
88 tl olduguna bakma 60tllik kuponu kullaninca 28tl oluyor. O yuzden odyseyi tercih ederdim ben olsam.

Epic gamesteki o haftanin bedava oyunlarindan birini alinca (su an killing floor 2 var ve 2 oyun daha var ismini hatirlamadigim) direk hesabina tanimlaniyor diye biliyorum. Her hafta persembe yeni bedava oyun geliyor.

Odyssey. Yalnız Odyssey ve Origins'de optimizasyon bozuklukları var. Sisteminde 8 GB RAM olduğundan sık sık droplarla karşılaşacaksın. Sisteminde 16 GB RAM olmalı güncel oyunları rahat oynayabilmen için. Kupon Epic Games Store'ın yaz indirimleri sırasında dağıtıldı. Herhangi bir ücretsiz oyunu alsan bile veriliyordu. Kuponlar kısmından kontrol et.

Odyssey ama o oylamadaki şıklar ne kadar alakasız ve saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…