Assassin's Creed Odyssey mi Assassin's Creed Origins mi?

bende arasında kararsız kalmıştım bu iki oyunun kararımı origins'ten yana kullandım ve hiç pişman olmadım oynarken hiç sıkılmıyorum atmosferiylede beni içine çekiyor yapılar falan çok iyi olmuş, odysseste yanlış yazdıysam affola, bu karakterin yüksekten düşüp canının bile gitmemesi olayı beni nedense rahatsız etti bayekle biraz daha insan olduğumu hissettim oynarken pişman değilim. Benim cevabım Origins olacak.

İkiside iyi oyun fakat odyssey oynanış çeşitliliği ve diğer bir çok konuda origins in üzerine konulmuş bir oyun odyssey savaş animasyonları açısından çok daha zengin bir oyun.Hikaye olarak origins sanki daha çok içine çekmişti beni.

Merhaba sizce en çok aksiyon ve dövüş AC Odyssey de midir yoksa AC Origins değil mi?

Odessey bence. Savaşa girip atine veya sparta tarafında yer alabiliyorsun (ama savaşı bitiremiyoruz maalesef, atinyı ya da spartayı fethedemiyoruz, keşke DLC çıkartsalardı bunun için).
Onun dışında gemi savaşları var haydut vs. avlayabilirsin. mitoloji tarafı da bence originsten daha ayrıntılı diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı