Assasin Creed Syndicate runtime error sorunu

bekoatar

Kilopat
Oyuna 2 gundur gırmeye calişiyorum fakat Microsoft Visual C++ runtime library errorunu alıyorum SS'dekı gıbı. Cozumunu bılen varsa yazabılır mı lutfen?

runtıme erro.PNG

Bilmiyorum, hatta VPN'in çalışıp çalışmadığından da emin değlim çünkü denemedim başkalarının yorumlarından yola çıktım. Güvenli interneti kapatmak sorunumu çözdü, başka bir yol ne olur bilemeyeceğim.

Güvenli interneti neden kapatmıyorsunuz? Bilmiyorsanız buradaki insanlar size yol gösterebilir.

Bilmiyorum, hatta VPN'in çalışıp çalışmadığından da emin değilim çünkü denemedim başkalarının yorumlarından yola çıktım. Güvenli interneti kapatmak sorunumu çözdü, başka bir yol ne olur bilemeyeceğim.

Güvenli interneti neden kapatmıyorsunuz? Bilmiyorsanız buradaki insanlar size yol gösterebilir.

Evet tam olarak bılmıyorum kapamayı yardımcı olursanız olabılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türkcell abonesi değilim o yüzden benim de fazla bilgim yok, ancak internet sitesinden aldığım bilgi ile yardımcı olabilirim.

• www.turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın.
  • Menüde yer alan "Güvenli İnternet" bölümüne tıklayın.
  • Burada size uygun olan "Güvenli İnternet Profili"ni seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti'ni iptal ettirmek istediğinizde aynı bölümden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
Sorununuzu çözebildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı