Assasin Creed Valhalla açılmıyor

Babolix

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 TI
I3 14100F
HIKVISION U10 8 GB Ram (2x)
GIGABYTE H610M-K DDR4
AEROCOOL CYLON 600W 80 PLUS PSU
HIKVISIN DESIRE 512 GB M.2 SSD
Geçen gün indirimdeyken almak istedim. Bu oyunu ve oyuna her girdiğimde oyun warning ekranında kalıyor. Bir müddet sonra oyundan atıyor. Ne yapmam lazım birisi açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kuracağım ile ilgili yardım edebilir misin?

DirectX 12'yi indirip kurman lazım onun dışında Microsoft Visual C++ yazılımları yoksa onları da kurmanız lazım. Bilmiyorsanız YouTube'da videolar mevcut. Hâla çözülmezse aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi olur.

DirectX 12'yi indirip kurman lazım onun dışında Microsoft Visual C++ yazılımları yoksa onları da kurmanız lazım. Bilmiyorsanız YouTube'da videolar mevcut. Hâla çözülmezse aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atarsanız daha iyi olur.

DirectX 12 zaten PC de var şimdi izlediğim videoda Microsoft Visual C++ yazılımını indirdim birkaç ayar daha yapıp olmazsa ekran görüntüsünü alıp atacağım.

Bu ekrana gelip burada kalıyor 10 saniye sonra oyundan atıyor.

Kral olmadı da bakabilirmisin.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    135 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
DirectX 12 zaten PC de var şimdi izlediğim videoda Microsoft Visual C++ yazılımını indirdim birkaç ayar daha yapıp olmazsa ekran görüntüsünü alıp atacağım.

Bu ekrana gelip burada kalıyor 10 saniye sonra oyundan atıyor.

Kral olmadı da bakabilir misin?

Hocam ilk defa bu sorunla karşılaştım, sistem özellikleriniz yetiyor mu oyuna. Ve Ubisoft'un kendi uygulaması yüklümü.

Hocam ilk defa bu sorunla karşılaştım, sistem özellikleriniz yetiyor mu oyuna. Ve Ubisoft'un kendi uygulaması yüklümü.

Minimum ve orta arasında sistem özelliklerim var ve Ubisoft'un uygulaması yüklü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı