batutius0
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Reklam Uzmanı
İndirim döneminde Assassin's Creed Valhalla aldım fakat güvenilir bir Türkçe yama bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasada ücretsiz olarak bilinen Makine Çeviri uygulamasını denedim ancak kurulum dosyasını sanal makinede analiz ettiğimde, yama haricinde farklı dosyalar da indirdiğini fark ettim. VirusTotal sonuçları temiz görünse bile bu tür EXE uzantılı ve arkada veri indiren kurulum dosyalarına pek güvenemiyorum. Bilgisayara durduk yere zararlı yazılım bulaştırmak istemem.
Aranızda bu oyun için sorunsuz, temiz ve manuel olarak kurulabilen veya güvenilirliği kanıtlanmış bir yama kullanan var mı? İndirimlerde oyunu alan çok kişi olduğu için, eğer temiz bir çözüm bulabilirsek konuyu güncelleyip herkesin faydalanmasını sağlayacağım. Şimdiden teşekkürler.
Aranızda bu oyun için sorunsuz, temiz ve manuel olarak kurulabilen veya güvenilirliği kanıtlanmış bir yama kullanan var mı? İndirimlerde oyunu alan çok kişi olduğu için, eğer temiz bir çözüm bulabilirsek konuyu güncelleyip herkesin faydalanmasını sağlayacağım. Şimdiden teşekkürler.