İ İbrahim26 Megapat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 129 Çözümler 2 14 Şubat 2019 #1 Yıllar sonra tekrar bitirmek istedim fakat 3 4 saatlik oyunun ardından save dosyalarım silindi, tekrara başlamak zorunda kaldım, ara sahneleri geçemiyorum, bu oyunda ara sahneler geçilmiyor mu yoksa benim tuşu bulamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2019
Yıllar sonra tekrar bitirmek istedim fakat 3 4 saatlik oyunun ardından save dosyalarım silindi, tekrara başlamak zorunda kaldım, ara sahneleri geçemiyorum, bu oyunda ara sahneler geçilmiyor mu yoksa benim tuşu bulamadım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.493 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Şubat 2019 #2 Normalde "E" tuşuna basılı tutarak geçiliyor. Bazı sahnelerde geçilmiyor olabilir, hatırlamıyorum. Bu siteden istediğin görevin kayıt dosyasına ulaşabilirsin. Artı 0 Eksi
Normalde "E" tuşuna basılı tutarak geçiliyor. Bazı sahnelerde geçilmiyor olabilir, hatırlamıyorum. Bu siteden istediğin görevin kayıt dosyasına ulaşabilirsin.
the_lordsnw Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 38 19 Nisan 2020 #3 Vavien. dedi: Normalde "E" tuşuna basılı tutarak geçiliyor. Bazı sahnelerde geçilmiyor olabilir, hatırlamıyorum. Bu siteden istediğin görevin kayıt dosyasına ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... allllllaaahhhhh senden razı olsun allllaaaah tuttttğunu altın etsin abee sırf saveler silindi diye oyunu silmiştim şimdi tekrar başlıyorummmm Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Normalde "E" tuşuna basılı tutarak geçiliyor. Bazı sahnelerde geçilmiyor olabilir, hatırlamıyorum. Bu siteden istediğin görevin kayıt dosyasına ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... allllllaaahhhhh senden razı olsun allllaaaah tuttttğunu altın etsin abee sırf saveler silindi diye oyunu silmiştim şimdi tekrar başlıyorummmm