C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dllC:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dllTeşekkür ederim oldu ama şunu merak ettim ne bakarak bu xinput1_3.dll in hatalı olduğunu anladınız?Silin:C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll
Kurun: DirectX İndirme Aracı
Ha bir de Windows sürümünüz çok eski. Sanırım güncellemeleri kapatmışsınız... 1903'e geçin:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Sizi gerçekten hayranlıkla takip ediyorum hiç güleceğim yoktu yine sağolun ama bana yazım kuralları hatası vermişsinizOyun son nefesini verirken hep o dosyanın aradığı sürümünü bulamadığından deliye dönmüş...
Eki Görüntüle 388425
Sizi gerçekten hayranlıkla takip ediyorum hiç güleceğim yoktu yine sağolun ama bana yazım kuralları hatası vermişsiniz![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.