Assasin's Creed Origins Gold mu Assasin's Creed Odyssey Sezon Bileti mi?

Hangisi?

• AC : Odyssey Sezon Bileti

Oy: 4 21,1%
  • AC : Origins Gold Edition

Oy: 15 78,9%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Selamlar arkadaşlar. Epic kuponum ile oyun alacağım. Şuan hesabımda Odyssey bulunuyor. 28 TL'ye almıştım. 44 TL daha verip bilet alırsam, oyun Gold Edition'a yükselmiş oluyor. Ayrıca yanında AC 3 Remastered ve AC Liberation veriyor. Assasins Creed Origins Gold Edition ise 21 TL. (Oyun + Gold) Kupon yenilenseydi ikisini de alacaktım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Bence Odyssey eklenti paketlerini alacağınıza Origins alın. Hem apayrı büyük bir haritada farklı bir hikayeyi tatmış olursunuz. Şahsen Origins oynadım tavsiye ederim. Eklentiler de elbet güzeldir ama farklı oyunun yerini tutamaz.

Odyssey'i sevdiysen Sezon Paketini alabilirsin, ama sonbaharda yeniden indirim olur. Bence 21₺ iken AC: Origins'i alman olur. Ama istersen Origins'in standart sürümünü Uplay'den 42₺'ye alabilirsin. DLC'leri o kadar uzun değil Odyssey gibi.
Aynen hocam şimdi düşündüm de, Origins hiç bu fiyata düşmemişti. Sezon biletinin çok kez düştüğünü gördüm. Büyük ihtimal Origins alacağım teşekkürler.

@10 Ekmek Yiyen Çoçuk Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Origins alacağım.

@Blorse Kupon kullanamadığımı söylemedim. Sadece 1 sefer kullandığımda, yeniden gelmediğini söyledim.

Ekstra gelen oyunlar nasil bilmem ama benim en cok duydugum iki buyuk origins ve odysey'di. Digerlerine de bir bak gameplaylerini falan izle istersen ama madem odysey var o zaman originsi al.

Aynen hocam şimdi düşündüm de, Origins hiç bu fiyata düşmemişti. Sezon biletinin çok kez düştüğünü gördüm. Büyük ihtimal Origins alacağım teşekkürler.

@10 Ekmek Yiyen Çoçuk Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Origins alacağım.

@Blorse Kupon kullanamadığımı söylemedim. Sadece 1 sefer kullandığımda, yeniden gelmediğini söyledim.
Hocam baktım da eğer yan hesabın varsa Origins'i oradan alıp yeni Uplay hesabına da bağlayabilirsin. Odyssey'in Sezon Bileti şu anda 104₺ %50 indirimde. Önümüzdeki indirimlerde de %60'ın üstüne indirim olmazsa yine Epic kuponuyla alınabilir.

Odyssey'in DLC'leri bile Origins'den güzel. AC: Origins cidden çok sıkmıştı beni.
Pintipanda'dan izledikten sonra alasım gelmedi DLC'leri. Fakat gerçekten güzel hazırlanmışlar. Fakat nedense Legacy of the First Blade çok sevilmedi, hala nedenini anlayamadım. Origins indirimdeyken alınabilir, genelde 41₺'ye düşüyordu.

Hocam baktım da eğer yan hesabın varsa Origins'i oradan alıp yeni Uplay hesabına da bağlayabilirsin. Odyssey'in Sezon Bileti şu anda 104₺ %50 indirimde. Önümüzdeki indirimlerde de %60'ın üstüne indirim olmazsa yine Epic kuponuyla alınabilir.

Hocam aslına bakarsanız, oyunları farklı hesaplarda ayrıştırmak çok istemiyorum. Bu yüzden Origins'i bu fiyata bulmuşken almayı düşünüyorum. Çok kez sezon biletinin bu fiyata düştüğünü görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı