Assasin's Creed serisi ne zaman koptu?

• Konuyu başlatan Kastor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 848
Bence AC serisindeki kopma hikayedeki dallanıp budaklanmadan kaynaklı. Salt olarak oyunun kendi serileri dışında diğer Ubisoft oyunlarında bile hikayeden parçalar görmek mümkün. Mesela Watch Dogs’un bir bölümünde Desmond’un babası öldürülüyordu.
Oyun zaten ani şekilde Desmond defterini kapattığı için hikayede kopmalar yaşandı. Mesela Black Flag’den sonra işin atayla alakası olmadığını sonradan anladım. Abstergo artık DNA toplayıp başkalarına oynatıyormuş sonra. Bu detaylara daha soft geçilseydi muhakkak sürükleyici olurdu.

Önceki hiçbir oyununu oynamadım Valhalla oynasam zevk alır mıyım, hikayeyi anlar mıyım yani?
Son 3 oyun birbirinden ve öncekilerden bağımsız. Hikayeleri farklı. Belki ufak göndermeler var o kadar.

Bence Origins ile birlikte daha güzel bir AC serisi başladı. Evet, en güzeli ilk oyunları ama yine de Origins ve sonrası gayet toparladı.

Syndicate'den sonra Assassins Creed değil, basit bir RPG oyunu oldu.

Serinin son 5 yıl öncesine kadar büyük fanıydım. Seri AC3 oyununda günümüz hikayesinin sonlanması ile bitti. AC4 oyununda yine biraz eski oyunlara yakın olsa da Unity ile birlikte tamamen farklı ve berbat senaryolu bir seriye dönüştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı