C crescentsen Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Şubat 2021 #1 Oyunumu alalı 3 4 gün olmuştur. Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.
B Bakisanlan Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Uplay'i başlatarak oyuna giriyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Şubat 2021 #3 crescentsen dedi: Oyunumu alalı 3 4 gün olmuştur. Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 876091 Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect indirin ardından tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
crescentsen dedi: Oyunumu alalı 3 4 gün olmuştur. Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 876091 Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect indirin ardından tekrar deneyin.
KS KS C crescentsen Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Şubat 2021 #4 Bakisanlan dedi: Uplay'i başlatarak oyuna giriyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... oyunu steamden aldım ve ubisoft connectte de oyun gözüküyor. 3 gün oynadım ve bugün bu karşıma çıktı. steamden ve connecttende denedim olmadı :/ 300319 dedi: Ubisoft Connect indirin ardından tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yüklü :/ Artı 0 Eksi
Bakisanlan dedi: Uplay'i başlatarak oyuna giriyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... oyunu steamden aldım ve ubisoft connectte de oyun gözüküyor. 3 gün oynadım ve bugün bu karşıma çıktı. steamden ve connecttende denedim olmadı :/ 300319 dedi: Ubisoft Connect indirin ardından tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yüklü :/
CahirofVicovaro Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 31 12 Şubat 2021 #5 Aynı sorun benim de karşıma çıktı ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Aynı sorun benim de karşıma çıktı ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum.
B Bakisanlan Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Bugün Ubisoft Connect'e girdiğimde, yeni bir kullanıcı sözleşmesi güncellemesi vardı. Belki onu kabul ettikten sonra giriyordur bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bugün Ubisoft Connect'e girdiğimde, yeni bir kullanıcı sözleşmesi güncellemesi vardı. Belki onu kabul ettikten sonra giriyordur bilmiyorum.
KS KS C crescentsen Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Şubat 2021 #7 teşekkürler deneyeceğim Bakisanlan dedi: Bugün Ubisoft Connect'e girdiğimde, yeni bir kullanıcı sözleşmesi güncellemesi vardı. Belki onu kabul ettikten sonra giriyordur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CahirofVicovaro dedi: Aynı sorun benim de karşıma çıktı ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de böyle umarım düzelir diğer oyunlarını da aldım ve henüz yüklemedim eğer böyle olursa cidden üzülürüm. Artı 0 Eksi
teşekkürler deneyeceğim Bakisanlan dedi: Bugün Ubisoft Connect'e girdiğimde, yeni bir kullanıcı sözleşmesi güncellemesi vardı. Belki onu kabul ettikten sonra giriyordur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CahirofVicovaro dedi: Aynı sorun benim de karşıma çıktı ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de böyle umarım düzelir diğer oyunlarını da aldım ve henüz yüklemedim eğer böyle olursa cidden üzülürüm.
Unknown100 Kilopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 21 14 Şubat 2021 #8 crescentsen dedi: Oyunumu alalı 3 4 gün olmuştur. Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 876091 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Ubisoft Connect'i her başlattığımda kullanıcı sözleşmesini karşıma çıkarıyor kabul ettiğim halde. Artı 0 Eksi
crescentsen dedi: Oyunumu alalı 3 4 gün olmuştur. Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eki Görüntüle 876091 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Ubisoft Connect'i her başlattığımda kullanıcı sözleşmesini karşıma çıkarıyor kabul ettiğim halde.
KS KS C crescentsen Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2021 #9 Unknown100 dedi: Bende de aynı sorun var. Ubisoft Connect'i her başlattığımda kullanıcı sözleşmesini karşıma çıkarıyor kabul ettiğim halde. Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir. Oyuna doyamadan bu çıktı karşıma :/ Artı 0 Eksi
Unknown100 dedi: Bende de aynı sorun var. Ubisoft Connect'i her başlattığımda kullanıcı sözleşmesini karşıma çıkarıyor kabul ettiğim halde. Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir. Oyuna doyamadan bu çıktı karşıma :/
Unknown100 Kilopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 21 14 Şubat 2021 #10 crescentsen dedi: Umarım düzelir. Oyuna doyamadan bu çıktı karşıma :/ Genişletmek için tıkla... Ben de birkaç gün önce ana hikayeyi bitirmiştim. Dead Kings Dlc'sine başlamak için girdim ve bu hatayla karşılaştım. Artı 0 Eksi
crescentsen dedi: Umarım düzelir. Oyuna doyamadan bu çıktı karşıma :/ Genişletmek için tıkla... Ben de birkaç gün önce ana hikayeyi bitirmiştim. Dead Kings Dlc'sine başlamak için girdim ve bu hatayla karşılaştım.