Assassin Creed Odyssey vs Origins

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
2 oyundan birini alacağım zamanında Origins'i alıp 2 saat oynayıp iade etmiştim. Şimdi 2 oyundan birini alacağım ve gamepad ile oynayacağım oyunları hangisi alınır?

Kronolojik sıralamaya göre oynamak isterseniz ilk olarak Origins'i almanızı öneririm. Eğer sıralama önemsiz ise sizin için direkt Odyssey'i alabilirsiniz.
Kronolojik olarak da Odyssey daha önce.

Net olarak Odyssey'i çok daha fazla sevdim, hatta hâlâ 3. defa başlayıp farklı bir şekilde mi oynasam diye düşünüyorum.

AC: Origins'i bilmiyorum pek ama AC: Odyssey güzel bir oyun. Hikâyesi sizin de istediğiniz gibi uzun soluklu. Açık dünyasi baya büyük ve güzel. Hikaye oynarken sıkıldığınizda açık dünyasını gezerken bile saatlerinizi harcayabilirsiniz. Tabii kötü yanları da var. Oyunda ilerledikçe malesef ki can sıkıcı birbirinin aynı yan görevler ile karsilasiyorsunuz. Bu yüzden başından kalkmadan oynanacak bir oyun değil. Optimizasyon sorunlu bir oyun ve işlemciye yük bindiriyor. Oynanmayacak kadar kötü değil ama hani FPS droplari yaşarsanız şaşırmayın. Başka şeyler de var ama spoiler felan olmasın diye söylemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı