Assassin Creed oyunu tavsiyesi

Origin, Odyssey ve Valhalla üçlemesini oynasanız yeterli bence. Assasin's Creed serilerinin mantığı genel olarak aynı.

Valhalla diyen çoğunlukta sanırım. Valhalla'da oyun kendini çok tekrar ediyor diyorlar, ana görevlerde bile. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Yani, ben oynarken üzerine çok düşünmedim ama yine de tekrar ediyor ya. Hikaye gereği biraz da.

Hikaye, Vikingler olarak İngiltere'de ittifak(lar) yapmak, müttefik(ler) edinmek üzerine olduğu için, seviyeniz yettikçe İngiltere'nin çeşitli bölgelerine gidip "böyle bi' mevzu var" diye başlayarak gelişen olaylarla uğraşıyorsunuz.
Bazı birkaç hikaye diğerlerinden bariz daha iyi, onun dışında genelde "eh işte" kalitesindeler. Aksiyonları ve 1 - 2 ara sahneleri fena değil çoğunlukla.

Günün sonunda yine de üçlemede önceliğim Valhalla olmazdı, önce Origins ya da Odyssey'i oynamak lazım bence. Hatta bana kalırsa önce Origins, sonra Odyssey'i oynayın derdim. Odyssey'deki alıştığınız bazı şeyleri Origins'te aramamak için.

Yine de siz bilirsiniz tabii.

Valhalla diyen çoğunlukta sanırım Valhalla da oyun kendini cok tekrar ediyor diyorlar sanırım ana görevlerde bile bu konu hakkında fikriniz var mı?

Bende öyle duymuştum. Oynamaya başlayınca İngiltere'de bir sürü bölge var. Her bir bölgenin ayrı hikayesi ve karakterleri var. En 15 tane bölge vardır. Öyle hikayede tekrar etme muhabbeti yok. Oynanış olarak tekrar ediyor baskınlar ve grind mantığını seviyorsanız çok tekrara düşüyor. Ama combat sistemi bunu tolere ediyor. 190 saat oynadım oyunu siz düşünün. Her elinize farklı silah alabiliyorsunuz birçok kombo çıkıyor yakın dövüşte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı