Steam Assassin Creed serisinden hangi oyun alınmalı?

lewis hamiltonn

Picopat
Daha fazla  
5 dolar ve altı almayı düşünüyorum. Bir sürü serisi indirime girmiş. Hangisini alsam mantıklı olur?
Örnek:
  • Assassin's Creed Origins.
  • Assassin's Creed Odyssey.
  • Assassin's Creed Valhalla.
Diğer serilerde var ama bunlar öncelikli.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevilen oyunlarından biri Odyssey. Viking kültürüne merakınız varsa Valhalla bakabilirsiniz fakat çok zorlama şekilde uzatılmış ve kendini tekrar eden bir yapım. İlk başlarda çok keyif alırsınız fakat sonrasında sıkmaya başlar. Üçünüde oynamış biri olarak tercih edecek olsam Odysseyi tercih ederdim.

Sadece bu üç oyundan birisini seçecekseniz üçünü de oynamış birisi olarak ben olsam Odyssey tercih ederdim. Eğer ilk serileri oynamadıysanız bir şans verebilirsiniz. Özellikle Ezio üçlemesi hikaye anlamında çok iyidir.

Sadece bu üç oyundan birisini seçecekseniz üçünü de oynamış birisi olarak ben olsam Odyssey tercih ederdim. Eğer ilk serileri oynamadıysanız bir şans verebilirsiniz. Özellikle Ezio üçlemesi hikaye anlamında çok iyidir.

PlayStation serisinde birini oynamıştım hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama gemiler ile açılıp İngiliz kıyafetli adamlar falan vardı napolyon dönemine benziyordu onu oynamıştım ama benim istediğim sürükleyici bir oyun olması oynarken sıkılmamam.

En sevilen oyunlarından biri Odyssey. Viking kültürüne merakınız varsa Valhalla bakabilirsiniz fakat çok zorlama şekilde uzatılmış ve kendini tekrar eden bir yapım. İlk başlarda çok keyif alırsınız fakat sonrasında sıkmaya başlar. Üçünüde oynamış biri olarak tercih edecek olsam Odyssey'i tercih ederdim.

Tamam 1. oyun odessey 2. oyun olarak ne önerirsiniz?

Tamam 1. oyun odessey 2. oyun olarak ne önerirsiniz?

II oyununu ya da Valhalla almayı düşünüyorum Origins'de olabilir

5 dolar ve altı almayı düşünüyorum. Bir sürü serisi indirime girmiş. Hangisini alsam mantıklı olur?
Örnek:
  • Assassin's Creed Origins.
  • Assassin's Creed Odyssey.
  • Assassin's Creed Valhalla.
Diğer serilerde var ama bunlar öncelikli.

Oyunları oynamadım ama Valhalla ilk defa %90 indirime girdi ve kısa zamanda birdaha böyle bir oranda indirim alacağını düşünmüyorum

Bunlar arasından bence en iyisi Odyssey. Aslında Origins + Odyssey alıp, o sıralamayla oynayabilirseniz en iyisi olur.
Ama Odyssey'in temelinde ağır bi' karakter kasma ve dizme mantığı yattığı için eğer size göre değilse yerine Origins'i tercih edin. Karakter kasma ve geliştirme mantığı Origins'de de var ama Odyssey'inki kadar ağırlıklı değil.

"'Eski'lerden oynarım" derseniz 2 ve Brotherhood da iyidir. Bugün seride "iyi" diye övülen RPG oyunlarından önce bunlar vardı; zamanına göre harbiden iyiydiler, günümüzde de hâlâ giderleri var bence.

Yapabiliyorsanız 2 + Brotherhood + Origins + Odyssey en iyisi olur, en azından başlangıç için. Ama pahalı olur derseniz (ki olur, hak veririm) 2 + Origins ya da Odyssey alıp oynayın derim ilk başta.

2. oyun, 2010'da çıkış yapmış. Daha yenilikçi bir oyun arıyorum, sarmaz diye düşünüyorum 2. oyunu.
Hikaye, atmosfer ve çevre dizaynı olarak 2, at gözlükleriyle bakıp körkütük oynamadığınız sürece hâlâ serinin en iyilerinden. Yabana atılacak bi' oyun değil, hakkını vermek lazım.
Alıp oynarsanız bana kalırsa pişman olmazsınız ama yine de siz bilirsiniz tabii.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı