michaelscofield
Hectopat
Hiçbirini sevmem. Odyssey oynadığımda yaşadığım kabuslarım çok taze. Oyun 256 km kareydi ve görevden göreve giderken 15-20 dk aldığını hatırlıyorum en az. İnanılmaz sıkıcı oluyor o tarz.
Xbox Game Pass yapıştıracağım.
Hiçbirini sevmem. Odyssey oynadığımda yaşadığım kabuslarım çok taze. Oyun 256 km kareydi ve görevden göreve giderken 15-20 dk aldığını hatırlıyorum en az. İnanılmaz sıkıcı oluyor o tarz.
Ben de aksine çok keyif alıyordum çünkü bir göreve gidene kadar bir çok şey keşfedebiliyordum. Keşfin güzel yanı ödüllendirmesi de iyi olabiliyor. Yapılacak çok etkinlik var oyunda kocaman bir oyun alanı gibiydi. RDR 2 etkisi yaratmıştı bende. Hatta harita olarak daha iç açıcı bence. Ha bir de zaten parkur mekaniği ile dağ, taş, dere, tepe her yere tırmanabiliyorsun. Zeus'un t**şakları dahilHiçbirini sevmem. Odyssey oynadığımda yaşadığım kabuslarım çok taze. Oyun 256 km kareydi ve görevden göreve giderken 15-20 dk aldığını hatırlıyorum en az. İnanılmaz sıkıcı oluyor o tarz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.